Encarregat/da de Restauració - Cap de sala ***SELECCIÓ PER COMPETÈNCIES

Publicada: martes, 15 de octubre de 2024

Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el martes, 11 de marzo de 2025 Ho sentim, aquesta oferta va finalitzar el martes, 11 de marzo de 2025

Data fi inscripcions


30/04/2025

Codi


275-2024G

Descripció


Necessitem un perfil de Persona amb experiència com a cap de sala i amb competències de: GESTIÓ I LIDERATGE D'EQUIPS DE TREBALL

Vacants


1

OBSERVACIONS: 

Les persones candidates finalistes superaran un procès de selecció per competències. 

INCORPORACIÓ IMMEDIATA

Missió: 

Busquem encarregat/da de restaurant per dirigir tots els aspectes del nostre negoci.

S'encarregarà de liderar el servei de sala i  que s'ofereixi alta qualitat.

Motivant al nostre personal per oferir una excel·lent atenció a clientela.
Les responsabilitats del gerent de restaurant inclouen mantenir els ingressos, rendibilitat i objectius de qualitat del restaurant.

S'encarregarà de garantir que el funcionament del restaurant sigui eficient, a més de mantenir un nivell elevat de producció, productivitat, qualitat i estàndards de servei a la clientela. 

Per a tenir èxit en aquest treball, cal tenir dots directives i experiència tant en sala com en gestió.

Volem que sàpiga com supervisar el restaurant, comprovar que tot està bé amb els clients i aprofitar la capacitat del restaurant al màxim.

També és essencial experiència en gestió de cuina, ja que contractarà cuiners i personal de servei, crearà els horaris de treball, supervisarà la preparació del menjar i garantirà que es compleixin les normatives de salut i seguretat en el restaurant.

Esperem que doni exemple i animi al nostre personal en els moments més atrafegats en un entorn de ritme ràpid.

En darrer terme, s'encarregarà de garantir que el nostre restaurant funcioni òptimament i que la clientela tinguin una experiència culinària agradable.

Funcions principals:

  • Planificar, organitzar, dirigir, controlar i avaluar l'operativitat dels establiments de serveis de menjar:
  • Determinar el tipus de serveis a oferir i implementar els procediments operatius pertinents.
  • Establir estàndards per a l'exercici de el personal i l'atenció a client, fer seguiment de la seva tasca i mantenir a l'amo de l'establiment informat.
  • Estimar els costos dels aliments i begudes.
  • Portar l'inventari i adquirir entrades, equips i begudes.
  • Monitoritzar els ingressos bruts i realitzar les modificacions pertinents als procediments i als preus establerts.
  • Reunir-se amb els empleats/des als fins de definir menús i de realitzar activitats relacionades.
  • Supervisar els mètodes emprats en la preparació dels aliments, les racions servides i la presentació dels plats.
  • Coordinar el rentat de les estovalles, la neteja profunda de l'establiment, el rebuig de les escombraries i el control de pestes quan sigui necessari.
  • En alguns casos, encarregar-se de tancar l'establiment, revisar que els forns, fogons i llums estiguin degudament apagats i que el sistema d'alarmes estigui activat.

 

  • Planificar, organitzar, dirigir, controlar i avaluar l'operativitat dels establiments de serveis de menjar:
  • Determinar el tipus de serveis a oferir i implementar els procediments operatius pertinents.
  • Establir estàndards per a l'exercici de el personal i l'atenció a client, fer seguiment de la seva tasca i mantenir a l'amo de l'establiment informat.
  • Estimar els costos dels aliments i begudes.
  • Portar l'inventari i adquirir entrades, equips i begudes.
  • Monitoritzar els ingressos bruts i realitzar les modificacions pertinents als procediments i als preus establerts.
  • Reunir-se amb els empleats als fins de definir menús i de realitzar activitats relacionades.
  • Supervisar els mètodes emprats en la preparació dels aliments, les racions servides i la presentació dels plats.
  • Coordinar el rentat de les estovalles, la neteja profunda de l'establiment, el rebuig de les escombraries i el control de pestes quan sigui necessari.
  • En alguns casos, encarregar-se de tancar l'establiment, revisar que els forns, fogons i llums estiguin degudament apagats i que el sistema d'alarmes estigui activat.

·        Desenvolupar estratègies de mercat, implementar campanyes de Publicitat i planificar esdeveniments (promocions en begudes i aliments, festivals, entre d'altres) als fins d'augmentar l'interès de el públic per l'establiment. 

  • Coordinar amb els clients els serveis de menjar (càtering) o el lloguer de les instal·lacions per a la realització de banquets o recepcions.
  • Crear un ambient agradable tant per al gaudi dels clients, com per al de el personal.
  • Dirigir el personal del restaurant:

Entrevistar, contractar, capacitar, supervisar i, de vegades, acomiadar els empleats. o Fixar els horaris de treball dels empleats i assignar-les seves tasques, garantint que es compti amb la quantitat de treballadors necessària en cada torn.

  • Promoure el treball en equip, als fins de garantir que les necessitats dels clients siguin satisfetes.
  • Garantir que la clientela sigui servida de manera adequada i oportuna.
  • Treballar en conjunt amb el Xef Executiu per resoldre qualsevol retard en el servei.
  • Comunicar-se amb la clientela:
  • Escoltar les seves impressions als fins de treballar en pro de l'optimització de el servei.
  • Investigar i solucionar qualsevol reclam que els clients tinguin sobre la qualitat del servei.
  • Exercir activitats administratives:
  • Revisar les transaccions financeres.
  • Fer seguiment a el pressupost a les finalitats de garantir la seva eficient administració i que les despeses estiguin dins dels límits establerts.
  • Elaborar i administrar la nòmina. o Tramitar la documentació necessària per a l'obtenció de llicències, permisos, pagament d'impostos, etc.
  • Portar el registre de les declaracions d'impostos, balanços financers i de nòmina, a més de vetllar per la seva resguard.
  • Comprovar la conciliació de cadascuna de les transaccions realitzades mitjançant els punts de venda, així com la distribució de la propina entre els empleats/es.
  • Establir una xarxa de proveïdors:
  • Coordinar el subministrament d'aliments, begudes i altres entrades necessàries per a l'operativitat de l'establiment.
  • Vetllar

pel compliment dels estàndards i legislació sanitària i de manipulació d'aliments, a més de les polítiques establertes per l'establiment:

  • Encarregar-se dels

incidents que siguin reportats i resoldre qualsevol risc o condició d'inseguretat que es presenti en l'àrea laboral.

  • Vetllar

per la neteja i manteniment de l'equip i de les instal·lacions de l'establiment.

  • Procurar

la capacitació necessària a el personal en termes de seguretat.

REQUISITS:

Experiència demostrable treballant com a gerent de restaurant, gerent general de restaurant, gerent d'hospitalitat o lloc similar

Experiència demostrable en servei a el client com a gerent

Amplis coneixements sobre menjars i begudes, amb capacitat per a recordar i esmentar els ingredients i els plats per informar els clients i a el personal de servei

Familiaritat amb el programari de gestió de restaurants, com FRONT REST ICG

Sòlides habilitats de lideratge, motivació i interpersonals

Profundes habilitats de gestió financera Grau en Administració d'Empreses; es valorarà titulació en Gestió Hotelera o escola de cuina.

Localitat, Província


AMETLLA DE MAR, Tarragona

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Cicle de grau superior o FP II

Titulació Requerida


GRAU en Gestió Turística i Hotelera
GRAU en Turisme - Administració d'Organitzacions i Recursos Turístics

Permisos de Conduir


B

Vehicle propi


Coche/Turismo

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


Gerents de Restaurant i Establiments Similars, amb menys de 10 assalariats

Àmbits de selecció de candidats/es


Local

Durada contracte


Indefinit

Tipus de Jornada


Completa

Salari


30.000-35.000€ b.a.

Comparteix aquesta oferta


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.